• Gratis verzending!

Exotische Italiaanse leren riemen

Studio Riccamente is een modern bedrijf dat gespecialiseerd is in luxe lederen artikelen zoals riemen. Door het op de juiste manier inzetten van onze kennis, ervaring en creativiteit weten we elke keer een verrassende collectie te presenteren.

We zijn continue op ontdekkingsreis: op zoek naar de nieuwste trends, kleuren en materialen. Of je nu van hip, klassiek, chic, modern of trendy houdt: we hebben steeds een wisselende collectie die aansluit bij de wensen van de klant.

De producten zijn gemaakt van exotische leersoorten, als python, cobra, krokodil, struisvogel, pijlstaartrog en pirarucu vis. Het leer wordt vanuit Azië en Zuid-Amerika geïmporteerd en is afkomstig van gecertificeerde bedrijven. Alleen leer met een geldig certificaat (CITES) wordt door de Europese douane doorgelaten: dit ter voorkoming van illegale jachtpraktijken. Het leer komt onbewerkt binnen. In Italië en Frankrijk wordt het ruwe materiaal gelooid volgens de Europese richtlijnen en in de juiste kleuren handmatig geverfd en verwerkt tot een van onze producten.

Voor onze retail klanten hebben wij een uniek riemenconcept ontwikkeld welke van toegevoegde waarde kan zijn voor uw winkel. Het uitgesproken assortiment in combinatie met de wijze van presenteren maakt dat u als retailer uw verkopen kunt verhogen.